Colorată în culorile steagului Italiei, salata italiană croiește penne cu roșii zemoase, mozzarella cremoasă și măsline, toate fiind parfumate cu busuioc. Mmm...delicioasă, fresh și ușoară!
Ingrediente:
Mod de preparare:
Fierbe, în apă, pennele așa cum e menționat pe ambalaj.
Taie roșiile cherry în jumătate sau în patru, în funcție de mărimea lor și amestecă-le cu biluțele de mozzarella.
Adaugă măslinele verzi tăiate felii, busuiocul sau pesto și aromează totul cu cățelul de usturoi mărunțit.
Adaugă pastele la amestecul de ingrediente, condimentează după gust și stropește totul cu puțin ulei de măsline!
Ingrediente
Indicații
Fierbe, în apă, pennele așa cum e menționat pe ambalaj.
Taie roșiile cherry în jumătate sau în patru, în funcție de mărimea lor și amestecă-le cu biluțele de mozzarella.
Adaugă măslinele verzi tăiate felii, busuiocul sau pesto și aromează totul cu cățelul de usturoi mărunțit.
Adaugă pastele la amestecul de ingrediente, condimentează după gust și stropește totul cu puțin ulei de măsline!