Salată rece cu paste, legume și piept de pui. Ideală pentru felul principal, simplă sau în asociere cu alte alimente.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se fierb pastele în apă cu puțină sare.
Pieptul de pui se taie în bucățele mici și se gătește la tigaie până este bine făcut.
Morcovul crud se dă pe răzătoare. Ardeiul și castraveciorii se taie în bucățele mici.
Pentru prepararea dressing-ului se amestecă muștarul cu mierea (raportul muștar/miere poate varia după gust), se adugă sare, piper.
Se amestecă într-un vas pastele, pieptul de pui și legumele tocate mărunt, peste care se adaugă dressingul.
Ingrediente
Indicații
Se fierb pastele în apă cu puțină sare.
Pieptul de pui se taie în bucățele mici și se gătește la tigaie până este bine făcut.
Morcovul crud se dă pe răzătoare. Ardeiul și castraveciorii se taie în bucățele mici.
Pentru prepararea dressing-ului se amestecă muștarul cu mierea (raportul muștar/miere poate varia după gust), se adugă sare, piper.
Se amestecă într-un vas pastele, pieptul de pui și legumele tocate mărunt, peste care se adaugă dressingul.