Tabouleh este o salata din bucataria araba si mai ales a bucatariei libaneze. Ca si ingrediente principale sunt rosiile si patrunjelul in cantitate mare. Eu am ales sa o adaptez putin gusturilor romanesti, cu branza, susan alb si negru si ardei gras.

Ingrediente:
Mod de preparare:
Intr-un bol pentru salata am adaugat rosiile taiate in cuburi mici precum si patrunjelul taiat f marunt cu un cutit bine ascutit. De asemenea, apoi am adaugat ardeiul gras tocat marunt si branza taiata in cuburi.
Am adaugat susanul alb si negru, sare si ulei de masline. Am amestecat totul foarte bine si am mancat alaturi de o lipie taiata in bucati si rumenita putin in tigaie. Daca doriti, puteti adauga si ceapa tocata si zeama de lamaie.
Ingrediente
Indicații
Intr-un bol pentru salata am adaugat rosiile taiate in cuburi mici precum si patrunjelul taiat f marunt cu un cutit bine ascutit. De asemenea, apoi am adaugat ardeiul gras tocat marunt si branza taiata in cuburi.
Am adaugat susanul alb si negru, sare si ulei de masline. Am amestecat totul foarte bine si am mancat alaturi de o lipie taiata in bucati si rumenita putin in tigaie. Daca doriti, puteti adauga si ceapa tocata si zeama de lamaie.