Se pot servi si calde. Chimenul le oferă gustul definitor.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Am pus făina in castronul robotului, am facut o adancitura in ea si am faramitat drojdia. Apoi am pus laptele, untul, oul, chimenul si branza faramitata. Sarea am presarat-o la marginile castronului sa nu intre in contact direct cu drojdia. Am framantat totul 2-3 minute pana ce s-a legat. Aluatul este neted, moale si deloc lipicios. L-am dat la dospit 30 minute.
Am luat aluatul si l-am intitins in cateva foi subtiri si am incercat sa tai in cateva dreprunghiuri egale. Am bagat la cuptor la 180°C si le-am lasat 20 minute timp in care le-am intors.
Saleurile se pot servi si calde, dar si cand acestea se racesc! Au un gust nemaipomenit. Pofta buna!
Ingrediente
Indicații
Am pus făina in castronul robotului, am facut o adancitura in ea si am faramitat drojdia. Apoi am pus laptele, untul, oul, chimenul si branza faramitata. Sarea am presarat-o la marginile castronului sa nu intre in contact direct cu drojdia. Am framantat totul 2-3 minute pana ce s-a legat. Aluatul este neted, moale si deloc lipicios. L-am dat la dospit 30 minute.
Am luat aluatul si l-am intitins in cateva foi subtiri si am incercat sa tai in cateva dreprunghiuri egale. Am bagat la cuptor la 180°C si le-am lasat 20 minute timp in care le-am intors.
Saleurile se pot servi si calde, dar si cand acestea se racesc! Au un gust nemaipomenit. Pofta buna!