O reteta super rapida si cu putine ingrediente. E perfecta pentru completarea unui aperitiv :).
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se intinde foietajul cu un sucitor. Foarte putin, cat sa mai subtiem.
Peste foietaj adaugam parmezan ras, cat sa-l acoperim. Feliile de jambon se taie in doua, pe verticala. Se aseaza peste foietaj si se decupeaza cu un cutit.
Se rasuceste usor, pana le dam forma de spirala.Cuptorul se incalzeste la 180 de grade si pregatim o tava, peste care pune o hartie de copt.
Ungem saleurile cu ou batut si adaugam semintele de mac.
Coacem saleurile 10-15 minute, pana se rumenesc usor.
Ingrediente
Indicații
Se intinde foietajul cu un sucitor. Foarte putin, cat sa mai subtiem.
Peste foietaj adaugam parmezan ras, cat sa-l acoperim. Feliile de jambon se taie in doua, pe verticala. Se aseaza peste foietaj si se decupeaza cu un cutit.
Se rasuceste usor, pana le dam forma de spirala.Cuptorul se incalzeste la 180 de grade si pregatim o tava, peste care pune o hartie de copt.
Ungem saleurile cu ou batut si adaugam semintele de mac.
Coacem saleurile 10-15 minute, pana se rumenesc usor.