Saleuri cu jambon

Autorbiancaajitaru
DificultateÎncepător

O reteta super rapida si cu putine ingrediente. E perfecta pentru completarea unui aperitiv :).

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire20 minuteTimp de preparare5 minuteTimp total25 minute

Ingrediente:

 400 gr Foietaj
 100 gr Jambon
 50 gr Parmezan
 1 Ou

Mod de preparare:

1

Se intinde foietajul cu un sucitor. Foarte putin, cat sa mai subtiem.

2

Peste foietaj adaugam parmezan ras, cat sa-l acoperim. Feliile de jambon se taie in doua, pe verticala. Se aseaza peste foietaj si se decupeaza cu un cutit.

3

Se rasuceste usor, pana le dam forma de spirala.Cuptorul se incalzeste la 180 de grade si pregatim o tava, peste care pune o hartie de copt.

4

Ungem saleurile cu ou batut si adaugam semintele de mac.
Coacem saleurile 10-15 minute, pana se rumenesc usor.

Ingrediente

 400 gr Foietaj
 100 gr Jambon
 50 gr Parmezan
 1 Ou

Indicații

1

Se intinde foietajul cu un sucitor. Foarte putin, cat sa mai subtiem.

2

Peste foietaj adaugam parmezan ras, cat sa-l acoperim. Feliile de jambon se taie in doua, pe verticala. Se aseaza peste foietaj si se decupeaza cu un cutit.

3

Se rasuceste usor, pana le dam forma de spirala.Cuptorul se incalzeste la 180 de grade si pregatim o tava, peste care pune o hartie de copt.

4

Ungem saleurile cu ou batut si adaugam semintele de mac.
Coacem saleurile 10-15 minute, pana se rumenesc usor.

Note

Saleuri cu jambon