Sandwich carbonara presat

AutorTeodoraF
DificultateÎncepător

Ceva mai rapid decât pastele, poate și mai bun.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire15 minuteTimp de preparare15 minuteTimp total30 minute

Ingrediente:

 1 Focaccia (dar se poate folosi și altfel de chiflă, baghetă)
 3 Felii brânză cedar
 3 Felii mozarella
 6 Felii bacon
 2 gr Triunghiuri brânză topită

Mod de preparare:

1

Se taie focaccia în două, și se unge cu brânză topită pe ambele părți din interior.

2

Se adaugă pe rând și se distribuie cât mai uniform, feliile de brânză cedar, peste care se adaugă baconul, iar deasupra se așează feliile de mozarella.

3

Se adaugă la presă, unde se întorc la fiecare 5 minute, până ajung la nivelul de prăjire dorit.

4

Ne dăm seama că sandwichul este gata în momentul în care brânza se topește și începe să curgă din el.

5

Se poate servi alături de un pahar de iaurt de băut

Ingrediente

 1 Focaccia (dar se poate folosi și altfel de chiflă, baghetă)
 3 Felii brânză cedar
 3 Felii mozarella
 6 Felii bacon
 2 gr Triunghiuri brânză topită

Indicații

1

Se taie focaccia în două, și se unge cu brânză topită pe ambele părți din interior.

2

Se adaugă pe rând și se distribuie cât mai uniform, feliile de brânză cedar, peste care se adaugă baconul, iar deasupra se așează feliile de mozarella.

3

Se adaugă la presă, unde se întorc la fiecare 5 minute, până ajung la nivelul de prăjire dorit.

4

Ne dăm seama că sandwichul este gata în momentul în care brânza se topește și începe să curgă din el.

5

Se poate servi alături de un pahar de iaurt de băut

Note

Sandwich carbonara presat