Ceva mai rapid decât pastele, poate și mai bun.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se taie focaccia în două, și se unge cu brânză topită pe ambele părți din interior.
Se adaugă pe rând și se distribuie cât mai uniform, feliile de brânză cedar, peste care se adaugă baconul, iar deasupra se așează feliile de mozarella.
Se adaugă la presă, unde se întorc la fiecare 5 minute, până ajung la nivelul de prăjire dorit.
Ne dăm seama că sandwichul este gata în momentul în care brânza se topește și începe să curgă din el.
Se poate servi alături de un pahar de iaurt de băut
Ingrediente
Indicații
Se taie focaccia în două, și se unge cu brânză topită pe ambele părți din interior.
Se adaugă pe rând și se distribuie cât mai uniform, feliile de brânză cedar, peste care se adaugă baconul, iar deasupra se așează feliile de mozarella.
Se adaugă la presă, unde se întorc la fiecare 5 minute, până ajung la nivelul de prăjire dorit.
Ne dăm seama că sandwichul este gata în momentul în care brânza se topește și începe să curgă din el.
Se poate servi alături de un pahar de iaurt de băut