Saratele

AutorDiana R
DificultateÎncepător

Saratele cu cascaval si mac. Foarte usor de facut si delicioase.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare15 minuteTimp total25 minute

Ingrediente:

 800 gr Aluat de foietaj
 1 Ou
 Mac
 Cascaval

Mod de preparare:

1

Se dezgheata aluatul de foietaj la temparatura camerei.

2

Se taie aluatul pe latime in fasii de aproximativ 1 cm. Pe lungime se taie in jumatate.

3

Se unge aluatul cu ou batut cu un praf de sare. Se presara mac si cascaval ras pe razatoarea mica, dupa gust.

4

Se ia fiecare saratica, se rasuceste si se pune intr-o tava cu hartie de copt. Din 800 g aluat de foietaj ies 4 tavi a cate aproximativ 20 de saratele.

5

Se baga in cuptorul incins la 170 grade timp de 15 minute, pana se rumeneste cascavalul.

Ingrediente

 800 gr Aluat de foietaj
 1 Ou
 Mac
 Cascaval

Indicații

1

Se dezgheata aluatul de foietaj la temparatura camerei.

2

Se taie aluatul pe latime in fasii de aproximativ 1 cm. Pe lungime se taie in jumatate.

3

Se unge aluatul cu ou batut cu un praf de sare. Se presara mac si cascaval ras pe razatoarea mica, dupa gust.

4

Se ia fiecare saratica, se rasuceste si se pune intr-o tava cu hartie de copt. Din 800 g aluat de foietaj ies 4 tavi a cate aproximativ 20 de saratele.

5

Se baga in cuptorul incins la 170 grade timp de 15 minute, pana se rumeneste cascavalul.

Note

Saratele