Aceste saratele sunt gustarea perfecta pentru musafiri. Merg perfect la un pahar de bere.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Intr-un bol se da untul pe razatoare, peste se pun ouale, smantana, branza telemea si se amesteca bine. In faina se pune praful de copt si impreuna se pun peste restul ingredientelor. Totul se framanta pana devin omogene. Aluatul obtinut il lasam 30 de min la temperatura camerei pentru dospit.
Presaram blatul de lucru cu faina si intindem aluatu intr-o foaie de aproximativ 0.5 cm grosime.
Cu un cutit sau cu rola de taiat pizza taiem aluatul in fasii de 10-15 cm lungime si 1 cm latime. Asezam saratelele pe hartie de copt intr-o tava, le ungem cu galbenus de ou si presaram peste susan si mac. Se pot presara si cu altfel de seminte. Le punem la cuptorul incins la 175° Grade si le lasam pana se rumenesc bine deasupra.
Ingrediente
Indicații
Intr-un bol se da untul pe razatoare, peste se pun ouale, smantana, branza telemea si se amesteca bine. In faina se pune praful de copt si impreuna se pun peste restul ingredientelor. Totul se framanta pana devin omogene. Aluatul obtinut il lasam 30 de min la temperatura camerei pentru dospit.
Presaram blatul de lucru cu faina si intindem aluatu intr-o foaie de aproximativ 0.5 cm grosime.
Cu un cutit sau cu rola de taiat pizza taiem aluatul in fasii de 10-15 cm lungime si 1 cm latime. Asezam saratelele pe hartie de copt intr-o tava, le ungem cu galbenus de ou si presaram peste susan si mac. Se pot presara si cu altfel de seminte. Le punem la cuptorul incins la 175° Grade si le lasam pana se rumenesc bine deasupra.