Crocante, fragede, ușor de făcut și bune de nu te mai saturi.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Într-un bol răzuim telemeaua și untul rece. Adăugăm ouăle, iaurtul și încorporăm totul împreună cu făina.
Aluatul de sărățele se frământă foarte rapid, doar 3-4 minute, cât să se omogenizeze totul.
Lăsăm aluatul la frigider pentru aproximativ 30 de minute.
Împărțim aluatul în două, iar cu ajutorul sucitorului întindem o foaie și decupăm sărățelele, după dorința fiecăruia.
Încâlzim cuptorul la 160˚C și punem sărățelele cu distanță între ele în tava acoperită cu hârtie de copt.
Le ungem cu oul bătut, presărăm semințele dorite și le introducem la cuptor pentru 25-30 de minute.
Ingrediente
Indicații
Într-un bol răzuim telemeaua și untul rece. Adăugăm ouăle, iaurtul și încorporăm totul împreună cu făina.
Aluatul de sărățele se frământă foarte rapid, doar 3-4 minute, cât să se omogenizeze totul.
Lăsăm aluatul la frigider pentru aproximativ 30 de minute.
Împărțim aluatul în două, iar cu ajutorul sucitorului întindem o foaie și decupăm sărățelele, după dorința fiecăruia.
Încâlzim cuptorul la 160˚C și punem sărățelele cu distanță între ele în tava acoperită cu hârtie de copt.
Le ungem cu oul bătut, presărăm semințele dorite și le introducem la cuptor pentru 25-30 de minute.