Am descoperit rețeta aceasta curând și este delicioasă! Atât am de zis!
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se pun într-un bol făina, praful de copt, zahărul.
Se pune untul rece în bucăți și se amestecă cu degetele 2-3 minute.
Se adaugă laptele și se amestecă până când compoziția este omogenă. Se încorporează murele.
Din aluat se formează un disc (aproximativ grosimea a trei degete).
Se taie în 8 triunghiuri egale.
Se ung pe deasupra cu lapte și se presară putin zahăr.
Se pun în tavă, pe hârtie de copt și lasă la cuptor 15 minute la 180°C.
Ingrediente
Indicații
Se pun într-un bol făina, praful de copt, zahărul.
Se pune untul rece în bucăți și se amestecă cu degetele 2-3 minute.
Se adaugă laptele și se amestecă până când compoziția este omogenă. Se încorporează murele.
Din aluat se formează un disc (aproximativ grosimea a trei degete).
Se taie în 8 triunghiuri egale.
Se ung pe deasupra cu lapte și se presară putin zahăr.
Se pun în tavă, pe hârtie de copt și lasă la cuptor 15 minute la 180°C.