Shakshouka

AutorRamona Danescu
DificultateÎncepător

Ouale sunt printre primele mele alegeri cand vine vorba de mic dejun, iar acest preparat imbina atatea gusturi, incat nu are cum sa nu-ti placa

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare10 minuteTimp total20 minute

Ingrediente:

 2 oua
 1 conserva rosii tocate in bulion/sos de rosii
 1 ardei galben
 1 ardei rosu
 1 ceapa
 patrunjel
 branza feta

Mod de preparare:

1

Punem uleiul la incins intr-o tigaie, peste care adaugam ulterior ceapa si ardeiul.

2

Dupa ce legumele s-au gatit, adaugam sosul de rosii si lasam la fiert pentru 5 minute.

3

Spargem ouale si le adaugam pe rand in tigaie, dupa care presaram sare si piper.

4

La final adaugăm branza feta rasa si patrunjelul tocat si oprim focul.
Se serveste cu felii de paine prajita.

Ingrediente

 2 oua
 1 conserva rosii tocate in bulion/sos de rosii
 1 ardei galben
 1 ardei rosu
 1 ceapa
 patrunjel
 branza feta

Indicații

1

Punem uleiul la incins intr-o tigaie, peste care adaugam ulterior ceapa si ardeiul.

2

Dupa ce legumele s-au gatit, adaugam sosul de rosii si lasam la fiert pentru 5 minute.

3

Spargem ouale si le adaugam pe rand in tigaie, dupa care presaram sare si piper.

4

La final adaugăm branza feta rasa si patrunjelul tocat si oprim focul.
Se serveste cu felii de paine prajita.

Shakshouka