fbpx

Shakshuka

AvatarAutorBianca Onofrei
DificultateÎncepător

Shakshuka- o reteta ideala pentru brunch sau pranz.

ShareSalvează
Produce2 PorțiiTimp de Preparare5 minsTimp de gătire / răcire15 minsTimp Total20 mins

Ingrediente:

 4 Ouă
 1 Conserva de rosii
 1 Ceapa
 3 Catei usturoi
 1 Ardei rosu/kapia
 100 g branza sarata
 1 Fir ceapa verde
 1 linguri(ă) Bulion

Mod de preparare:

1

Se incinge tigaia cu putin ulei si se calesc ceapa, usturoiul si ardeiul pana cand se inmoaie.

2

Se adauga conserva de rosii si bulionul si se lasa la foc mic pana scade

3

Se fac 4 gauri in pasta obtinuta si se adauga fiecare ou. Se acopera cu capac si se lasa 5 minute, pana cand acestea s-au gatit.

4

Se ia de pe foc, se presara branza si ceapa verde si se mai lasa cu capac 2-3 minute, sa se topeasca putin branza.

Ingrediente

 4 Ouă
 1 Conserva de rosii
 1 Ceapa
 3 Catei usturoi
 1 Ardei rosu/kapia
 100 g branza sarata
 1 Fir ceapa verde
 1 linguri(ă) Bulion

Direcții

1

Se incinge tigaia cu putin ulei si se calesc ceapa, usturoiul si ardeiul pana cand se inmoaie.

2

Se adauga conserva de rosii si bulionul si se lasa la foc mic pana scade

3

Se fac 4 gauri in pasta obtinuta si se adauga fiecare ou. Se acopera cu capac si se lasa 5 minute, pana cand acestea s-au gatit.

4

Se ia de pe foc, se presara branza si ceapa verde si se mai lasa cu capac 2-3 minute, sa se topeasca putin branza.

Shakshuka