Indiferent de momentul zilei, mereu e loc de Shakshuka cu naut.
Ingrediente:
Mod de preparare:
In uleiul incins se pun ceapa si ardeiul gras, calindu-se aprox 15 de minute, pana isi schimba usor culoarea si se inmoaie.
Se adauga apoi usturoiul, conserva de rosii si condimente amestecand intr-una la foc mic pentru aprox 10 minute.
Cand sosul se ingroasa, se adauga branza feta taiata cubulete si conservele de naut, scurse de apa in care au fost conservate.
Urmeaza oul ce va fi spart deasupra compozitiei.
Se asezoneaza dupa gust cu sare si piper si se mai lasa la fiert inca 10 minute pana cand oul e gatit.
La final se presara patrunjelul tocat. (si ardei iute dupa preferinte)
Ingrediente
Indicații
In uleiul incins se pun ceapa si ardeiul gras, calindu-se aprox 15 de minute, pana isi schimba usor culoarea si se inmoaie.
Se adauga apoi usturoiul, conserva de rosii si condimente amestecand intr-una la foc mic pentru aprox 10 minute.
Cand sosul se ingroasa, se adauga branza feta taiata cubulete si conservele de naut, scurse de apa in care au fost conservate.
Urmeaza oul ce va fi spart deasupra compozitiei.
Se asezoneaza dupa gust cu sare si piper si se mai lasa la fiert inca 10 minute pana cand oul e gatit.
La final se presara patrunjelul tocat. (si ardei iute dupa preferinte)