fbpx

Shaorma cu piept de rață

AvatarAutoryadydeea
DificultateÎncepător

O rețetă simplă și delicioasa.

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare20 minsTimp de gătire / răcire30 minsTimp Total50 mins

Ingrediente:

 1 cartof dulce
 1 linguri(ă) pesmet
 1 linguri(ă) parmezan ras
 200 g piept de rață cu piele afumat
 100 g mozzarella
 1 castravete
 50 g rucola
 2 linguriță(e) sos pesto
 2 linguri(ă) ketchup dulce
 2 tortilla
 1 linguri(ă) ulei de măsline

Mod de preparare:

1

Cartoful dulce se taie in bucati mici se amesteca cu o lingura de pesmet, parmezan,ulei de măsline, sare si piper. Se așează fiecare bucata într-o tavă tapetată cu hârtie de copt .Se coc in cuptor la foc mic până devin crocanți in exterior și moi in interior.

2

Pieptul de rata afumat se taie fâșii. Se rumenește într-o tigaie cu tot cu piele.

3

Castravetele și mozzarella se taie in fâșii. Prima bucata de tortilla se încălzește 30 de sec pe fiecare parte.

4

Cartofii se scot din cuptor și se începe montarea shaormei.
Se unge lipia cu sosul pesto, se adaugă rucola, pieptul de rata, castravetele, mozzarella, cartofii și ketchupul. Se rulează și se încălzește 2 minute in tigaie.

Ingrediente

 1 cartof dulce
 1 linguri(ă) pesmet
 1 linguri(ă) parmezan ras
 200 g piept de rață cu piele afumat
 100 g mozzarella
 1 castravete
 50 g rucola
 2 linguriță(e) sos pesto
 2 linguri(ă) ketchup dulce
 2 tortilla
 1 linguri(ă) ulei de măsline

Direcții

1

Cartoful dulce se taie in bucati mici se amesteca cu o lingura de pesmet, parmezan,ulei de măsline, sare si piper. Se așează fiecare bucata într-o tavă tapetată cu hârtie de copt .Se coc in cuptor la foc mic până devin crocanți in exterior și moi in interior.

2

Pieptul de rata afumat se taie fâșii. Se rumenește într-o tigaie cu tot cu piele.

3

Castravetele și mozzarella se taie in fâșii. Prima bucata de tortilla se încălzește 30 de sec pe fiecare parte.

4

Cartofii se scot din cuptor și se începe montarea shaormei.
Se unge lipia cu sosul pesto, se adaugă rucola, pieptul de rata, castravetele, mozzarella, cartofii și ketchupul. Se rulează și se încălzește 2 minute in tigaie.

Shaorma cu piept de rață