Biscuiți fragezi și aromați. Se fac foarte ușor și sunt ideali pentru sărbători.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Punem toate ingredientele într-un bol și frământăm bine până se formează un aluat cu o textură fărâmicioasă.
Cu ajutorul unei folii de bucătărie rulăm aluatul, lungimea trebuie sa fie intre 25-30 de cm, depinde cum dorim sa avem biscuiții, mai mari sau mai mici.
Punem aluatul la frigider pentru 30 de minute sau chiar pana a 2 a zi.
Preîncălzim cuptorul la 170 de grade, taiem biscuiții de aproximativ 1 cm si ii punem pe o tavă tapetată cu hârtie de copt.
Coacem biscuiții timp de 15 minute.
Încălzim smântăna și o punem peste ciocolata mărunțită, amestecăm bine și glazurăm biscuiții după care presărăm alunele.
Ingrediente
Indicații
Punem toate ingredientele într-un bol și frământăm bine până se formează un aluat cu o textură fărâmicioasă.
Cu ajutorul unei folii de bucătărie rulăm aluatul, lungimea trebuie sa fie intre 25-30 de cm, depinde cum dorim sa avem biscuiții, mai mari sau mai mici.
Punem aluatul la frigider pentru 30 de minute sau chiar pana a 2 a zi.
Preîncălzim cuptorul la 170 de grade, taiem biscuiții de aproximativ 1 cm si ii punem pe o tavă tapetată cu hârtie de copt.
Coacem biscuiții timp de 15 minute.
Încălzim smântăna și o punem peste ciocolata mărunțită, amestecăm bine și glazurăm biscuiții după care presărăm alunele.