o rețetă cu aromă de Crăciun, sunt usor de făcut și sunt foarte gustoși și fragezi.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Ingredientele trebuie să fie la temperatura camerei.
Mixăm untul cu zahărul până își dublează volumul, după care adăugăm aromele; coaja de portocală și vanilia.
Cernem făina, tocăm merișoarele și le adăugăm peste compoziția umedă.
Amestecăm ușor cu o spatulă, sau la mixer până se adună și formăm un aluat.
Cu ajutorul unei folii de bucătărie rulăm aluatul, lungimea trebuie sa fie intre 25-30 de cm, depinde cum dorim sa avem biscuiții, mai mari sau mai mici.
Dăm aluatul la frigider pentru 30 de minute sau chiar pana a 2 a zi.
Preîncălzim cuptorul la 170 de grade, taiem biscuiții de aproximativ 1 cm si ii punem pe o tavă tapetată cu hârtie de copt.
Coacem biscuiții timp de 15 minute.
Ingrediente
Indicații
Ingredientele trebuie să fie la temperatura camerei.
Mixăm untul cu zahărul până își dublează volumul, după care adăugăm aromele; coaja de portocală și vanilia.
Cernem făina, tocăm merișoarele și le adăugăm peste compoziția umedă.
Amestecăm ușor cu o spatulă, sau la mixer până se adună și formăm un aluat.
Cu ajutorul unei folii de bucătărie rulăm aluatul, lungimea trebuie sa fie intre 25-30 de cm, depinde cum dorim sa avem biscuiții, mai mari sau mai mici.
Dăm aluatul la frigider pentru 30 de minute sau chiar pana a 2 a zi.
Preîncălzim cuptorul la 170 de grade, taiem biscuiții de aproximativ 1 cm si ii punem pe o tavă tapetată cu hârtie de copt.
Coacem biscuiții timp de 15 minute.