Este una dintre cele mai bune combinatii de arome pe care le-am realizat. Asa ca daca ai putin de timp, te rog sa incerci acest cheesecake, nu o sa regreti.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Biscuitii sfaramati se amesteca cu untul topit si zaharul pudra si se preseaza, pe fund si pe lateral, in tava de cheesecake.
Pentru crema de nuga, amestecam mascarponele cu zaharul pudra pana devine o crema fina, dupa care incorporam untul de arahide si extractul de vanilie, iar la final turnam frisca lichida si mixam pentru 10 minute pana cand crema devine stabila si cremoasa.
Pentru caramelul sarat, punem zaharul la topit, adaugam untul pana cand se topeste si la final turnam frisca lichida, sarea si alunele taiate.
Ganache-ul de ciocolata se realizeaza prin turnatul de frisca lichida fierbinte peste ciocolata.
Peste stratul de biscuiti turnam crema de nuga, dupa caramelul sarat, ganache-ul si la final decoram cu crema ramasa de nuga.
Ingrediente
Indicații
Biscuitii sfaramati se amesteca cu untul topit si zaharul pudra si se preseaza, pe fund si pe lateral, in tava de cheesecake.
Pentru crema de nuga, amestecam mascarponele cu zaharul pudra pana devine o crema fina, dupa care incorporam untul de arahide si extractul de vanilie, iar la final turnam frisca lichida si mixam pentru 10 minute pana cand crema devine stabila si cremoasa.
Pentru caramelul sarat, punem zaharul la topit, adaugam untul pana cand se topeste si la final turnam frisca lichida, sarea si alunele taiate.
Ganache-ul de ciocolata se realizeaza prin turnatul de frisca lichida fierbinte peste ciocolata.
Peste stratul de biscuiti turnam crema de nuga, dupa caramelul sarat, ganache-ul si la final decoram cu crema ramasa de nuga.