Daca vrei niste snitele delicioase, aceasta este reteta!
Ingrediente:
Mod de preparare:
Fulgii de porumb ii maruntim impreuna cu patrunjelul si bucatile de parmezan.
Pieptul de pui se pregateste pentru snitele (nu il taiem foarte subtire, astfel snitelele vor deveni prea uscate) si apoi se trece prin faina, ou si mixul de fulgi de porumb.
Punem snitelele pe o hartie de copt. Cu ajutorul unei pensule punem foarte putin ulei pe stratul superior. Uleiul da snitelelor o culoare aurie.
Le bagam la cuptor pentru 25 de minute la 180°C.
Ingrediente
Indicații
Fulgii de porumb ii maruntim impreuna cu patrunjelul si bucatile de parmezan.
Pieptul de pui se pregateste pentru snitele (nu il taiem foarte subtire, astfel snitelele vor deveni prea uscate) si apoi se trece prin faina, ou si mixul de fulgi de porumb.
Punem snitelele pe o hartie de copt. Cu ajutorul unei pensule punem foarte putin ulei pe stratul superior. Uleiul da snitelelor o culoare aurie.
Le bagam la cuptor pentru 25 de minute la 180°C.