fbpx

Snitele de pui in crusta de porumb si parmezan

AutorSoare Elena
DificultateIntermediar

Daca vrei niste snitele delicioase, aceasta este reteta!

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare20 minsTimp de gătire / răcire30 minsTimp Total50 mins

Ingrediente:

 500 g piept de pui
 100 g faina
 200 g fulgi de porumb
 10 frunze de patrunjel
 3 oua
 50 g parmezan
 20 ml ulei de floarea soarelui

Mod de preparare:

1

Fulgii de porumb ii maruntim impreuna cu patrunjelul si bucatile de parmezan.

2

Pieptul de pui se pregateste pentru snitele (nu il taiem foarte subtire, astfel snitelele vor deveni prea uscate) si apoi se trece prin faina, ou si mixul de fulgi de porumb.

3

Punem snitelele pe o hartie de copt. Cu ajutorul unei pensule punem foarte putin ulei pe stratul superior. Uleiul da snitelelor o culoare aurie.

4

Le bagam la cuptor pentru 25 de minute la 180°C.

Ingrediente

 500 g piept de pui
 100 g faina
 200 g fulgi de porumb
 10 frunze de patrunjel
 3 oua
 50 g parmezan
 20 ml ulei de floarea soarelui

Direcții

1

Fulgii de porumb ii maruntim impreuna cu patrunjelul si bucatile de parmezan.

2

Pieptul de pui se pregateste pentru snitele (nu il taiem foarte subtire, astfel snitelele vor deveni prea uscate) si apoi se trece prin faina, ou si mixul de fulgi de porumb.

3

Punem snitelele pe o hartie de copt. Cu ajutorul unei pensule punem foarte putin ulei pe stratul superior. Uleiul da snitelelor o culoare aurie.

4

Le bagam la cuptor pentru 25 de minute la 180°C.

Snitele de pui in crusta de porumb si parmezan