Au o aroma discreta de nuca de cocos si evident sunt mult mai sanatoase decat cele preparate la tigaie.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Spalam carnea de curcan si apoi o taiem in bucati mai mici astfel incat copilul sa le poata lua in mana.
Fiecare bucata de carne se trece prin faina de cocos, apoi prin ouale bine batute si aromate cu oregano, apoi iar prin faina de cocos.
Asezam snitelele intr- o tava la cuptor, apoi le stropim cu ulei de masline.
Lasam snitelele la cuptor pentru aproximativ 15 minute, la foc mediu, pana se rumenesc.
Ingrediente
Indicații
Spalam carnea de curcan si apoi o taiem in bucati mai mici astfel incat copilul sa le poata lua in mana.
Fiecare bucata de carne se trece prin faina de cocos, apoi prin ouale bine batute si aromate cu oregano, apoi iar prin faina de cocos.
Asezam snitelele intr- o tava la cuptor, apoi le stropim cu ulei de masline.
Lasam snitelele la cuptor pentru aproximativ 15 minute, la foc mediu, pana se rumenesc.