O băutură ideală servită proaspătă, dar care se poate congela fără să își piardă gustul.
Ingrediente:
20 Flori de soc
5 Lămâi
150 gr Zahăr
Mod de preparare:
1
Se topește zahărul în apă, de preferat într-un borcan de 5l, apoi se adaugă lămâile și florile și se completează cu apă aproape până la gura borcanului.
2
Se acoperă cu un tifon, ca să nu pătrund insectele, și se lasă la soare timp de 3 zile, după care se strecoară și se păstrează la rece.
Ingrediente
20 Flori de soc
5 Lămâi
150 gr Zahăr
Indicații
1
Se topește zahărul în apă, de preferat într-un borcan de 5l, apoi se adaugă lămâile și florile și se completează cu apă aproape până la gura borcanului.
2
Se acoperă cu un tifon, ca să nu pătrund insectele, și se lasă la soare timp de 3 zile, după care se strecoară și se păstrează la rece.