Idee sănătoasă, rapidă și ușoară de prânz sau cină.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se încinge cuptorul la 250 grade Celsius.
Zucchini se taie felii de aprox 1 cm și se pun într-un vas cu 1 linguriță ulei de măsline, sare și usturoi tocat.
Se spală năutul și se lasă la scurs, apoi se condimentează cu sare, oregano și 1 linguriță ulei de măsline.
Se spală și se sărează peștele.
Pe o tavă tapetată cu hartie de copt se așează separat somonul și năutul. Lăsați puțin loc pe tavă pentru legume.
După 10 min adăugați zucchini și ciupercile. Pentru că se usucă în cuptor, am trecut ciupercile prin uleiul rămas de la zucchini.
Scoateți din cuptor după alte 15 min.
Poftă bună!
Ingrediente
Indicații
Se încinge cuptorul la 250 grade Celsius.
Zucchini se taie felii de aprox 1 cm și se pun într-un vas cu 1 linguriță ulei de măsline, sare și usturoi tocat.
Se spală năutul și se lasă la scurs, apoi se condimentează cu sare, oregano și 1 linguriță ulei de măsline.
Se spală și se sărează peștele.
Pe o tavă tapetată cu hartie de copt se așează separat somonul și năutul. Lăsați puțin loc pe tavă pentru legume.
După 10 min adăugați zucchini și ciupercile. Pentru că se usucă în cuptor, am trecut ciupercile prin uleiul rămas de la zucchini.
Scoateți din cuptor după alte 15 min.
Poftă bună!