O idee super buna pentru un pranz sau o cina. O sa va placa mult aceasta reteta!
Ingrediente:
Mod de preparare:
Incingem o tigaie cu 2 linguri de ulei de masline. Bucatile de somon le condimentam cu sare si piper, le asezam in tigaie cu partea cu pielea. Prajim timp de 3-4 minute pe fiecare parte.
Scoatem somonul pe o farfurie in momentul in care este usor rumenit. Adaugam untul si asteptam sa se topeasca. Cand untul s-a topit, adaugam jumatatile de rosii. Condimentam cu sare si piper si gaitm timp de 3 minute. Adaugam spanacul si smantana lichida, amestecam si gatim la foc mic 5 minute.
Adaugam in tigaie din nou somonul si lasam pe foc 5 minute, apoi oprim focul. In acest timp, acoperim din cand in cand somonul cu sos.
Ingrediente
Indicații
Incingem o tigaie cu 2 linguri de ulei de masline. Bucatile de somon le condimentam cu sare si piper, le asezam in tigaie cu partea cu pielea. Prajim timp de 3-4 minute pe fiecare parte.
Scoatem somonul pe o farfurie in momentul in care este usor rumenit. Adaugam untul si asteptam sa se topeasca. Cand untul s-a topit, adaugam jumatatile de rosii. Condimentam cu sare si piper si gaitm timp de 3 minute. Adaugam spanacul si smantana lichida, amestecam si gatim la foc mic 5 minute.
Adaugam in tigaie din nou somonul si lasam pe foc 5 minute, apoi oprim focul. In acest timp, acoperim din cand in cand somonul cu sos.