Peștele este un preparat sănătos care ar trebui sa fie inclus in meniul nostru săptămânal. Unul dintre cele mai sănătoase feluri in care putem servi peștele este pe grătar, alaturi de o garnitura din legume.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Cartofii se taie cubulețe, se amestecă cu sare, piper, ulei de măsline și 5 căței de usturoi și se lasă la cuptor circa 20 de minute.
Somonul se condimentează cu sare și piper, se adaugă zeama de lamaie, 2 căței de usturoi și lasă la marinat 10 minute. Se coace pe grill ul încins circa 3-5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente
Indicații
Cartofii se taie cubulețe, se amestecă cu sare, piper, ulei de măsline și 5 căței de usturoi și se lasă la cuptor circa 20 de minute.
Somonul se condimentează cu sare și piper, se adaugă zeama de lamaie, 2 căței de usturoi și lasă la marinat 10 minute. Se coace pe grill ul încins circa 3-5 minute pe fiecare parte.