fbpx

Somon la grătar cu cartofi copți

AutorMaria
DificultateÎncepător

Peștele este un preparat sănătos care ar trebui sa fie inclus in meniul nostru săptămânal. Unul dintre cele mai sănătoase feluri in care putem servi peștele este pe grătar, alaturi de o garnitura din legume.

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare10 minsTimp de gătire / răcire20 minsTimp Total30 mins

Ingrediente:

 1 File de somon
 3 Cartofi
 7 Căței de usturoi
 2 linguri(ă) Ulei de măsline
 Zeamă de lămâie
 Sare
 Piper

Mod de preparare:

1

Cartofii se taie cubulețe, se amestecă cu sare, piper, ulei de măsline și 5 căței de usturoi și se lasă la cuptor circa 20 de minute.

2

Somonul se condimentează cu sare și piper, se adaugă zeama de lamaie, 2 căței de usturoi și lasă la marinat 10 minute. Se coace pe grill ul încins circa 3-5 minute pe fiecare parte.

Ingrediente

 1 File de somon
 3 Cartofi
 7 Căței de usturoi
 2 linguri(ă) Ulei de măsline
 Zeamă de lămâie
 Sare
 Piper

Direcții

1

Cartofii se taie cubulețe, se amestecă cu sare, piper, ulei de măsline și 5 căței de usturoi și se lasă la cuptor circa 20 de minute.

2

Somonul se condimentează cu sare și piper, se adaugă zeama de lamaie, 2 căței de usturoi și lasă la marinat 10 minute. Se coace pe grill ul încins circa 3-5 minute pe fiecare parte.

Somon la grătar cu cartofi copți