Somon la grătar cu cartofi copți

AutorMaria
DificultateÎncepător

Peștele este un preparat sănătos care ar trebui sa fie inclus in meniul nostru săptămânal. Unul dintre cele mai sănătoase feluri in care putem servi peștele este pe grătar, alaturi de o garnitura din legume.

ShareSalvează
Randamente1 porțieTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare20 minuteTimp total30 minute

Ingrediente:

 1 File de somon
 3 Cartofi
 7 Căței de usturoi
 2 tbsp Ulei de măsline
 Zeamă de lămâie
 Sare
 Piper

Mod de preparare:

1

Cartofii se taie cubulețe, se amestecă cu sare, piper, ulei de măsline și 5 căței de usturoi și se lasă la cuptor circa 20 de minute.

2

Somonul se condimentează cu sare și piper, se adaugă zeama de lamaie, 2 căței de usturoi și lasă la marinat 10 minute. Se coace pe grill ul încins circa 3-5 minute pe fiecare parte.

Ingrediente

 1 File de somon
 3 Cartofi
 7 Căței de usturoi
 2 tbsp Ulei de măsline
 Zeamă de lămâie
 Sare
 Piper

Indicații

1

Cartofii se taie cubulețe, se amestecă cu sare, piper, ulei de măsline și 5 căței de usturoi și se lasă la cuptor circa 20 de minute.

2

Somonul se condimentează cu sare și piper, se adaugă zeama de lamaie, 2 căței de usturoi și lasă la marinat 10 minute. Se coace pe grill ul încins circa 3-5 minute pe fiecare parte.

Somon la grătar cu cartofi copți