Somon la grătar cu salată de mango și rodie

AutorDacu
DificultateÎncepător

O combinație de arome care ne unge gâtleju de numa-numa.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire30 minuteTimp de preparare10 minuteTimp total40 minute

Ingrediente:

 800 gr somon
 1 mango
 1 rodie
 1 Ceapa Rosie
 1 tsp otet balsamic
 ½ lamaie
 1 tbsp ulei de masline
 1 legatura de patrunjel

Mod de preparare:

1

Prima dată se face somonul la grătar, clasic, câte 3 minute pe fiecare parte. Atenție să nu se uște! Pentru salată se scot semințele de la rodie și se taie în cuburi mici mango și ceapa roșie. Se amestecă tăte împreună cu zama de lămâie, uleiul de măsline, pătrunjălul tocat și sare și piper după gust. Se pote orna cu reducție de oțăt balsamic. Se servește imediat, că-i tare bun.

Ingrediente

 800 gr somon
 1 mango
 1 rodie
 1 Ceapa Rosie
 1 tsp otet balsamic
 ½ lamaie
 1 tbsp ulei de masline
 1 legatura de patrunjel

Indicații

1

Prima dată se face somonul la grătar, clasic, câte 3 minute pe fiecare parte. Atenție să nu se uște! Pentru salată se scot semințele de la rodie și se taie în cuburi mici mango și ceapa roșie. Se amestecă tăte împreună cu zama de lămâie, uleiul de măsline, pătrunjălul tocat și sare și piper după gust. Se pote orna cu reducție de oțăt balsamic. Se servește imediat, că-i tare bun.

Note

Somon la grătar cu salată de mango și rodie