fbpx

Somon la grătar cu salată de mango și rodie

AutorDacu
DificultateÎncepător

O combinație de arome care ne unge gâtleju de numa-numa.

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare30 minsTimp de gătire / răcire10 minsTimp Total40 mins

Ingrediente:

 800 g somon
 1 mango
 1 rodie
 1 Ceapa Rosie
 1 linguriță(e) otet balsamic
 ½ lamaie
 1 linguri(ă) ulei de masline
 1 legatura de patrunjel

Mod de preparare:

1

Prima dată se face somonul la grătar, clasic, câte 3 minute pe fiecare parte. Atenție să nu se uște! Pentru salată se scot semințele de la rodie și se taie în cuburi mici mango și ceapa roșie. Se amestecă tăte împreună cu zama de lămâie, uleiul de măsline, pătrunjălul tocat și sare și piper după gust. Se pote orna cu reducție de oțăt balsamic. Se servește imediat, că-i tare bun.

Ingrediente

 800 g somon
 1 mango
 1 rodie
 1 Ceapa Rosie
 1 linguriță(e) otet balsamic
 ½ lamaie
 1 linguri(ă) ulei de masline
 1 legatura de patrunjel

Direcții

1

Prima dată se face somonul la grătar, clasic, câte 3 minute pe fiecare parte. Atenție să nu se uște! Pentru salată se scot semințele de la rodie și se taie în cuburi mici mango și ceapa roșie. Se amestecă tăte împreună cu zama de lămâie, uleiul de măsline, pătrunjălul tocat și sare și piper după gust. Se pote orna cu reducție de oțăt balsamic. Se servește imediat, că-i tare bun.

Somon la grătar cu salată de mango și rodie