O combinație de arome care ne unge gâtleju de numa-numa.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Prima dată se face somonul la grătar, clasic, câte 3 minute pe fiecare parte. Atenție să nu se uște! Pentru salată se scot semințele de la rodie și se taie în cuburi mici mango și ceapa roșie. Se amestecă tăte împreună cu zama de lămâie, uleiul de măsline, pătrunjălul tocat și sare și piper după gust. Se pote orna cu reducție de oțăt balsamic. Se servește imediat, că-i tare bun.
Ingrediente
Indicații
Prima dată se face somonul la grătar, clasic, câte 3 minute pe fiecare parte. Atenție să nu se uște! Pentru salată se scot semințele de la rodie și se taie în cuburi mici mango și ceapa roșie. Se amestecă tăte împreună cu zama de lămâie, uleiul de măsline, pătrunjălul tocat și sare și piper după gust. Se pote orna cu reducție de oțăt balsamic. Se servește imediat, că-i tare bun.