Daca iti place tot ce tine de curry, sigur o sa iti placa acest sos si ti-l poti face singur acasa!
Ingrediente:
Mod de preparare:
Intr-o cratita punem untul si ceapa, amestecam si lasam 2 minute sa se inmoaie putin ceapa.
Adaugam pudra de ghimbir, chimen, turmeric, curry, fulgii de chilli si amestecam foarte bine. Lasam 1 minut pe foc.
Adaugam iaurtul. Amestecam continuu. Lasam un minut sa fiarba.
Adaugam o lingurita de vegeta. Amestecam continuu timp de 1 minut.
Adaugam apa (100 ml), amestecam continuu si apoi lasam sa fiarba 3 minute.
Inchidem focul, lasam sosul cateva minute la racit si cu ajutorul unui robot de bucatarie blenduim sosul.
Punem cratita inapoi pe foc pentru cateva minute.
Intr-un castronel amestecam 30 ml de apa cu o lingura de faina. Amestecam bine.
In momentul in care sosul a inceput sa fiarba, turnam apa cu faina, amestecand continuu. Mai lasam sa fiarba un minut. Sosul este gata!
Ingrediente
Indicații
Intr-o cratita punem untul si ceapa, amestecam si lasam 2 minute sa se inmoaie putin ceapa.
Adaugam pudra de ghimbir, chimen, turmeric, curry, fulgii de chilli si amestecam foarte bine. Lasam 1 minut pe foc.
Adaugam iaurtul. Amestecam continuu. Lasam un minut sa fiarba.
Adaugam o lingurita de vegeta. Amestecam continuu timp de 1 minut.
Adaugam apa (100 ml), amestecam continuu si apoi lasam sa fiarba 3 minute.
Inchidem focul, lasam sosul cateva minute la racit si cu ajutorul unui robot de bucatarie blenduim sosul.
Punem cratita inapoi pe foc pentru cateva minute.
Intr-un castronel amestecam 30 ml de apa cu o lingura de faina. Amestecam bine.
In momentul in care sosul a inceput sa fiarba, turnam apa cu faina, amestecand continuu. Mai lasam sa fiarba un minut. Sosul este gata!