fbpx

Sos de căpșuni

AutorAncutsa Cuisine
DificultateÎncepător

Pentru că am găsit pe piață căpșuni proaspete, am cumpărat câteva pentru a pregăti un sos de căpșuni. Sosul este suficient pentru mai multe rețete. Eu l-am folosit la crema unui tort, dar și la gofre.

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare5 minsTimp de gătire / răcire6 minsTimp Total11 mins

Ingrediente:

 500 g căpșuni
 5 ml îndulcitor
 5 linguri(ă) apă

Mod de preparare:

1

Se spală căpșunile, apoi se îndepărtează codițele.

2

Se pun fructele într-o crăticioară cu 5 ml îndulcitor lichid și 5 linguri de apă. Se fierb pe foc mic, până scad un pic (aprox 6 minute).

3

Apoi se pasează la blender. Se obține un sos gros, ce poate fi folosit pentru decorarea deserturilor.

Ingrediente

 500 g căpșuni
 5 ml îndulcitor
 5 linguri(ă) apă

Direcții

1

Se spală căpșunile, apoi se îndepărtează codițele.

2

Se pun fructele într-o crăticioară cu 5 ml îndulcitor lichid și 5 linguri de apă. Se fierb pe foc mic, până scad un pic (aprox 6 minute).

3

Apoi se pasează la blender. Se obține un sos gros, ce poate fi folosit pentru decorarea deserturilor.

Sos de căpșuni