Sos de căpșuni

AutorAncutsa Cuisine
DificultateÎncepător

Pentru că am găsit pe piață căpșuni proaspete, am cumpărat câteva pentru a pregăti un sos de căpșuni. Sosul este suficient pentru mai multe rețete. Eu l-am folosit la crema unui tort, dar și la gofre.

ShareSalvează
Randamente1 porțieTimp de pregătire5 minuteTimp de preparare6 minuteTimp total11 minute

Ingrediente:

 500 gr căpșuni
 5 ml îndulcitor
 5 tbsp apă

Mod de preparare:

1

Se spală căpșunile, apoi se îndepărtează codițele.

2

Se pun fructele într-o crăticioară cu 5 ml îndulcitor lichid și 5 linguri de apă. Se fierb pe foc mic, până scad un pic (aprox 6 minute).

3

Apoi se pasează la blender. Se obține un sos gros, ce poate fi folosit pentru decorarea deserturilor.

Ingrediente

 500 gr căpșuni
 5 ml îndulcitor
 5 tbsp apă

Indicații

1

Se spală căpșunile, apoi se îndepărtează codițele.

2

Se pun fructele într-o crăticioară cu 5 ml îndulcitor lichid și 5 linguri de apă. Se fierb pe foc mic, până scad un pic (aprox 6 minute).

3

Apoi se pasează la blender. Se obține un sos gros, ce poate fi folosit pentru decorarea deserturilor.

Sos de căpșuni