Un sos perfect!

Ingrediente:
Mod de preparare:
Se curata ardeiul kapia si ardeiul iute de samburi. Se mixeaza cu ajutorului unui robot de bucatarie pana la consistenta dorita. Impreuna cu acestea mixam si busuiocul.
Intr-o oala punem pe foc otetul si zaharul. Lasam sa fiarba aproximativ 10 minute.
Dupa cele 10 minute, adaugam ardeii mixati. Am amestecat din cand in cand. Dupa aproximativ 30 de minute, am amestecam amidonul cu apa si il turnam in oala si lasam in continuare la fiert.
Am pus dupa gust piper si cimbru. Am mai lasat sa dea 3 clocote si apoi l-am turnat fierbinte in borcane. Am inchis bine borcanele si le-am lasat la racit.
Ingrediente
Indicații
Se curata ardeiul kapia si ardeiul iute de samburi. Se mixeaza cu ajutorului unui robot de bucatarie pana la consistenta dorita. Impreuna cu acestea mixam si busuiocul.
Intr-o oala punem pe foc otetul si zaharul. Lasam sa fiarba aproximativ 10 minute.
Dupa cele 10 minute, adaugam ardeii mixati. Am amestecat din cand in cand. Dupa aproximativ 30 de minute, am amestecam amidonul cu apa si il turnam in oala si lasam in continuare la fiert.
Am pus dupa gust piper si cimbru. Am mai lasat sa dea 3 clocote si apoi l-am turnat fierbinte in borcane. Am inchis bine borcanele si le-am lasat la racit.