Nu exista sos mai bun langa peste decat un sos tartar pregatit in casa! Il faci din ingrediente simple, e gata in 10 minute si va face pestele de 10 ori mai bun!

Ingrediente:
250 gr maioneza
2 castraveti in saramura
2 lingurite de capere
2 lingurite de mustar frantuzesc
2 lingurite de patrunjel
sare si piper dupa gust
1 tsp miere
zeama de la jumatate de lamaie
Mod de preparare:
1
Tocam castravetii, caperele si patrunjelul cat mai fin posibil.
2
Combinam maioneza cu castravetii, caperele si patrunjelul tocate fin, apoi adaugam mustarul frantuzesc, mierea, zeama de la o jumatate de lamaie.
3
Asezonam cu sare si piper.
Ingrediente
250 gr maioneza
2 castraveti in saramura
2 lingurite de capere
2 lingurite de mustar frantuzesc
2 lingurite de patrunjel
sare si piper dupa gust
1 tsp miere
zeama de la jumatate de lamaie
Indicații
1
Tocam castravetii, caperele si patrunjelul cat mai fin posibil.
2
Combinam maioneza cu castravetii, caperele si patrunjelul tocate fin, apoi adaugam mustarul frantuzesc, mierea, zeama de la o jumatate de lamaie.
3
Asezonam cu sare si piper.