Sos tartar cu capere si castraveti in saramura

AutorSoare Elena
DificultateÎncepător

Nu exista sos mai bun langa peste decat un sos tartar pregatit in casa! Il faci din ingrediente simple, e gata in 10 minute si va face pestele de 10 ori mai bun!

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire5 minuteTimp de preparare5 minuteTimp total10 minute

Ingrediente:

 250 gr maioneza
 2 castraveti in saramura
 2 lingurite de capere
 2 lingurite de mustar frantuzesc
 2 lingurite de patrunjel
 sare si piper dupa gust
 1 tsp miere
 zeama de la jumatate de lamaie

Mod de preparare:

1

Tocam castravetii, caperele si patrunjelul cat mai fin posibil.

2

Combinam maioneza cu castravetii, caperele si patrunjelul tocate fin, apoi adaugam mustarul frantuzesc, mierea, zeama de la o jumatate de lamaie.

3

Asezonam cu sare si piper.

Ingrediente

 250 gr maioneza
 2 castraveti in saramura
 2 lingurite de capere
 2 lingurite de mustar frantuzesc
 2 lingurite de patrunjel
 sare si piper dupa gust
 1 tsp miere
 zeama de la jumatate de lamaie

Indicații

1

Tocam castravetii, caperele si patrunjelul cat mai fin posibil.

2

Combinam maioneza cu castravetii, caperele si patrunjelul tocate fin, apoi adaugam mustarul frantuzesc, mierea, zeama de la o jumatate de lamaie.

3

Asezonam cu sare si piper.

Sos tartar cu capere si castraveti in saramura