fbpx

Sos tartar cu capere si castraveti in saramura

AutorSoare Elena
DificultateÎncepător

Nu exista sos mai bun langa peste decat un sos tartar pregatit in casa! Il faci din ingrediente simple, e gata in 10 minute si va face pestele de 10 ori mai bun!

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare5 minsTimp de gătire / răcire5 minsTimp Total10 mins

Ingrediente:

 250 g maioneza
 2 castraveti in saramura
 2 lingurite de capere
 2 lingurite de mustar frantuzesc
 2 lingurite de patrunjel
 sare si piper dupa gust
 1 linguriță(e) miere
 zeama de la jumatate de lamaie

Mod de preparare:

1

Tocam castravetii, caperele si patrunjelul cat mai fin posibil.

2

Combinam maioneza cu castravetii, caperele si patrunjelul tocate fin, apoi adaugam mustarul frantuzesc, mierea, zeama de la o jumatate de lamaie.

3

Asezonam cu sare si piper.

Ingrediente

 250 g maioneza
 2 castraveti in saramura
 2 lingurite de capere
 2 lingurite de mustar frantuzesc
 2 lingurite de patrunjel
 sare si piper dupa gust
 1 linguriță(e) miere
 zeama de la jumatate de lamaie

Direcții

1

Tocam castravetii, caperele si patrunjelul cat mai fin posibil.

2

Combinam maioneza cu castravetii, caperele si patrunjelul tocate fin, apoi adaugam mustarul frantuzesc, mierea, zeama de la o jumatate de lamaie.

3

Asezonam cu sare si piper.

Sos tartar cu capere si castraveti in saramura