fbpx

Spaghete Bolognese

AutorRuxfoodie
DificultateIntermediar

Acesta este reteta mea preferata pentru sos bolognese, facut la foc mic pentru maximum de savoare.Acest sos bogat si delicios este cu siguranta unul ce impresioneaza.

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare20 minsTimp de gătire / răcire1 oră 35 minsTimp Total1 oră 55 mins

Ingrediente:

 500 g Carne tocata de vita
 200 g Bacon
 2 Morcovi
 1 Pastarnac
 3 Conserve rosii
 1 Ceapa
 3 Catei de usturoi
 Sare
 Piper
 Busuioc

Mod de preparare:

1

Toaca marunt baconul, ceapa , usturoiul, si razuieste morcovii si pastarnacul.

2

Caleste-le cu baconul inclusiv, intr-o oala cu 1 lingurita de ulei.

3

Cand incep sa se calesasca poti adauga carnea tocata si le prajesti impreuna pana ce carnea si baconul prind o culoare aurie.

4

Dupa ce au capatat acea culoare aurie poti pune conservele de rosii.Acopera oala cu un capac si tine-o la flacara mica 1 ora si jumatate, verificand din cand in cand.

5

In ultimele minute poti condimente cu sare piper si busuioc.

6

Serveste pastele cu sosul minunat si cu parmesan deasupra.

Ingrediente

 500 g Carne tocata de vita
 200 g Bacon
 2 Morcovi
 1 Pastarnac
 3 Conserve rosii
 1 Ceapa
 3 Catei de usturoi
 Sare
 Piper
 Busuioc

Direcții

1

Toaca marunt baconul, ceapa , usturoiul, si razuieste morcovii si pastarnacul.

2

Caleste-le cu baconul inclusiv, intr-o oala cu 1 lingurita de ulei.

3

Cand incep sa se calesasca poti adauga carnea tocata si le prajesti impreuna pana ce carnea si baconul prind o culoare aurie.

4

Dupa ce au capatat acea culoare aurie poti pune conservele de rosii.Acopera oala cu un capac si tine-o la flacara mica 1 ora si jumatate, verificand din cand in cand.

5

In ultimele minute poti condimente cu sare piper si busuioc.

6

Serveste pastele cu sosul minunat si cu parmesan deasupra.

Spaghete Bolognese