Spaghete gata în 10 minute, din leuștean proaspăt, busuioc și usturoi verde.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se pun spaghetele în apa clocotită și se lasă la fiert pentru 8 minute.
Se pun într-un blender frunzele de leuștean, de busuioc, usturoiul verde tăiat mărunt, nucile, uleiul de măsline și sucul de portocale și se mixează 1-2 minute până se obține o compoziție care curge din lingură.
Se scot spaghetele din apa în care au fiert.
Se așează într-un vas spaghetele scurse și se toarnă sosul pesto peste ele, apoi se amestecă.
Se adaugă deasupra roșiile cherry și physalis tăiate în jumătăți sau sferturi, parmezanul ras sau fulgii de drojdie inactivă și susanul.
Ingrediente
Indicații
Se pun spaghetele în apa clocotită și se lasă la fiert pentru 8 minute.
Se pun într-un blender frunzele de leuștean, de busuioc, usturoiul verde tăiat mărunt, nucile, uleiul de măsline și sucul de portocale și se mixează 1-2 minute până se obține o compoziție care curge din lingură.
Se scot spaghetele din apa în care au fiert.
Se așează într-un vas spaghetele scurse și se toarnă sosul pesto peste ele, apoi se amestecă.
Se adaugă deasupra roșiile cherry și physalis tăiate în jumătăți sau sferturi, parmezanul ras sau fulgii de drojdie inactivă și susanul.