O rețeta rapidă și gustoasă de paste, gata în 10 minute.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se fierb pastele într-o oală încăpatoare, conform timpului recomandat pe pachet. În apa în care le fierbem adăugăm 1 linguriță de sare și 1 linguriță de ulei de măsline.
Prăjim în unt șunca tăiată fâșii, folosind o tigaie non-aderentă (2-3 minute).
Într-o cratiță încăpătoare, punem brânza maturată dată pe răzatoarea mare, împreună cu crema de brânză și smântâna de gătit și o gătim la foc mic până la omogenizare. (2-3 minute).
Adăugăm șunca împreună cu untul în care a fost prăjită peste și amestecăm.
Adăugăm pastele scurse de apă și le mai lăsam 2 minute pe foc, amestând continuu, până când pastele absorb complet lichidul.
Le servim imediat, calde și aburinde, ornate cu ceapă verde sau cepșoară.
Ingrediente
Indicații
Se fierb pastele într-o oală încăpatoare, conform timpului recomandat pe pachet. În apa în care le fierbem adăugăm 1 linguriță de sare și 1 linguriță de ulei de măsline.
Prăjim în unt șunca tăiată fâșii, folosind o tigaie non-aderentă (2-3 minute).
Într-o cratiță încăpătoare, punem brânza maturată dată pe răzatoarea mare, împreună cu crema de brânză și smântâna de gătit și o gătim la foc mic până la omogenizare. (2-3 minute).
Adăugăm șunca împreună cu untul în care a fost prăjită peste și amestecăm.
Adăugăm pastele scurse de apă și le mai lăsam 2 minute pe foc, amestând continuu, până când pastele absorb complet lichidul.
Le servim imediat, calde și aburinde, ornate cu ceapă verde sau cepșoară.