Este o mancare delicioasa, gustul copilariei.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se spala spanacul bine si se indeparteaza codita/cotorul de la frunza.
Se oparesc frunzele de spanac 5-6min, dupa care se scoate intr-o sita si se lasa la scurs intr-o sita.
Tocam spanacul foarte marunt, cu un cutit de lemn.
Intr-o cratita se adauga uleiul, cand este incins se pune faina si se lasa sa se caleasca putin, dupa care se adauga spanacul se amesteca putin si se adauga si laptele.
Se lasa la fiert aprox. 20-25min, cu sare (dupa gust), iar la final se aduga si usturoiul maruntit.
Opțional se pot face separat si ochiuri/ou fiert.
Pofta buna.
Ingrediente
Indicații
Se spala spanacul bine si se indeparteaza codita/cotorul de la frunza.
Se oparesc frunzele de spanac 5-6min, dupa care se scoate intr-o sita si se lasa la scurs intr-o sita.
Tocam spanacul foarte marunt, cu un cutit de lemn.
Intr-o cratita se adauga uleiul, cand este incins se pune faina si se lasa sa se caleasca putin, dupa care se adauga spanacul se amesteca putin si se adauga si laptele.
Se lasa la fiert aprox. 20-25min, cu sare (dupa gust), iar la final se aduga si usturoiul maruntit.
Opțional se pot face separat si ochiuri/ou fiert.
Pofta buna.