O reteta delicioasa si foarte usor de facut.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Spanacul se spala in mai multe ape frunza cu frunza, se opareste in apa cu putina sare, cand este fiert se scurge de zeama si se toaca. Intr-o tigaie se pune uleiul la incins, se adauga spanacul care se caleste putin, cand este gata se adauga usturoiul taiat feliute, se condimenteaza cu sare si piper.
Jumatate din cantitatea de lapte se pune peste spanac si se da intr-un clocot. Din laptele ramas, smantana si faina se face un sos care se pune peste spanac, se amesteca bine si se fierbe la foc mic cca 5-10 minute. Separat se prajesc ochiurile, se condimenteaza cu sare si piper, se pun deasupra spanacului.
Ingrediente
Indicații
Spanacul se spala in mai multe ape frunza cu frunza, se opareste in apa cu putina sare, cand este fiert se scurge de zeama si se toaca. Intr-o tigaie se pune uleiul la incins, se adauga spanacul care se caleste putin, cand este gata se adauga usturoiul taiat feliute, se condimenteaza cu sare si piper.
Jumatate din cantitatea de lapte se pune peste spanac si se da intr-un clocot. Din laptele ramas, smantana si faina se face un sos care se pune peste spanac, se amesteca bine si se fierbe la foc mic cca 5-10 minute. Separat se prajesc ochiurile, se condimenteaza cu sare si piper, se pun deasupra spanacului.