Spanac cu oua

Ingrediente:
Mod de preparare:
Se pune într-o oala apă la fiert pentru a putea opări spanacul.
Se călește ceapa cu usturoiul tocate marunt, după ce acestea sau călit se adauga spanacul tocat marunt si laptele. Se amesteca bine apoi se pune un capal lasand sa fiarba spanacul timp de 10 minute la foc mic cu capacul pus.
Apoi se adauga smantana lichidă amestecând continuu, punându-se si linguritele de faina presarate sub forma de ploaie.
Adaugam sare si piper după gust, ouăle se prajesc după dorința si pofta buna!
Ingrediente
Indicații
Se pune într-o oala apă la fiert pentru a putea opări spanacul.
Se călește ceapa cu usturoiul tocate marunt, după ce acestea sau călit se adauga spanacul tocat marunt si laptele. Se amesteca bine apoi se pune un capal lasand sa fiarba spanacul timp de 10 minute la foc mic cu capacul pus.
Apoi se adauga smantana lichidă amestecând continuu, punându-se si linguritele de faina presarate sub forma de ploaie.
Adaugam sare si piper după gust, ouăle se prajesc după dorința si pofta buna!