Spanac cu usturoi

AutorAlinPriceputu
DificultateÎncepător

Știa Popeye ce știa cu spanacul...

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare30 minuteTimp total40 minute

Ingrediente:

 650 gr spanac congelat
 250 ml smântână pentru gătit
 5 căței de usturoi
 1 ceapă mică
 30 gr unt
 2 linguri ulei de măsline
 1 lingură ulei de floarea soarelui
 sare
 piper

Mod de preparare:

1

Se taie ceapa julien și se călește în uleiul de măsline.

2

Se adaugă spanacul decongelat în prealabil și smântâna pentru gătit și se lasă să fiarbă la foc mic timp de 30 minute.

3

Pisăm usturoiul și îl frecăm cu sare și uleiul de floarea soarelui.

4

Când spanacul este fiert, oprim focul și adăugăm mujdeiul de usturoi și untul.

5

Se potrivește de sare și piper și este gata de servit.

6

Poftă bună!

Ingrediente

 650 gr spanac congelat
 250 ml smântână pentru gătit
 5 căței de usturoi
 1 ceapă mică
 30 gr unt
 2 linguri ulei de măsline
 1 lingură ulei de floarea soarelui
 sare
 piper

Indicații

1

Se taie ceapa julien și se călește în uleiul de măsline.

2

Se adaugă spanacul decongelat în prealabil și smântâna pentru gătit și se lasă să fiarbă la foc mic timp de 30 minute.

3

Pisăm usturoiul și îl frecăm cu sare și uleiul de floarea soarelui.

4

Când spanacul este fiert, oprim focul și adăugăm mujdeiul de usturoi și untul.

5

Se potrivește de sare și piper și este gata de servit.

6

Poftă bună!

Spanac cu usturoi