Cumpărasem de ceva timp o conservă de anghinare și nu am reușit să-i găsesc locul într-o rețetă, până mi-a venit ideea să o combin cu spanac și brânze și să le gratinez pe toate la cuptor. Rezultatul a fost delicios, cremos și intens aromat de la blue cheese. Am servit cu lipii, dar se potrivește și cu crackers.

Ingrediente:
Mod de preparare:
Amestecă crema de brânză cu smântâna, muștarul, usturoiul, sosul picant și condimentele.
Adaugă blue cheese fărâmițat, rade jumătate din mozzarella și cheddar și apoi incorporează-le împreună cu spanacul și anghinarea în cremă.
Unge cu puțin unt o tavă, golește amestecul în tavă și presară mozzarella și cheddar-ul rămas deasupra.
Dă tava la cuptor pentru aproximativ 25 de minute, la 180 °C și apoi servește cu lipie sau crackers.
Ingrediente
Indicații
Amestecă crema de brânză cu smântâna, muștarul, usturoiul, sosul picant și condimentele.
Adaugă blue cheese fărâmițat, rade jumătate din mozzarella și cheddar și apoi incorporează-le împreună cu spanacul și anghinarea în cremă.
Unge cu puțin unt o tavă, golește amestecul în tavă și presară mozzarella și cheddar-ul rămas deasupra.
Dă tava la cuptor pentru aproximativ 25 de minute, la 180 °C și apoi servește cu lipie sau crackers.