Daca iti place macul, am o reteta deliciosa, super usoara si fara batai de cap.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Intr-o craticioara se pune laptele, zaharul si esenta de vanilie.
Cand zaharul s-a topit se adauga macul.
Se lasa pe foc pana ce macul absoarbe aproximativ tot laptele, apoi se lasa la racit.
Se intinde compozitia peste foietaj. Se ruleaza cu grija si cat mai strans. Se inveleste in folie de copt si se lasa in congelator 10 minute.
Cu ajutorul unui cutit ascutit se taie bucati de grosimea unui deget si se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt.
Se coc in cuptorul preincalzit 10-15 minute, pana ce se rumnesec usor, la 180˚C.
Ingrediente
Indicații
Intr-o craticioara se pune laptele, zaharul si esenta de vanilie.
Cand zaharul s-a topit se adauga macul.
Se lasa pe foc pana ce macul absoarbe aproximativ tot laptele, apoi se lasa la racit.
Se intinde compozitia peste foietaj. Se ruleaza cu grija si cat mai strans. Se inveleste in folie de copt si se lasa in congelator 10 minute.
Cu ajutorul unui cutit ascutit se taie bucati de grosimea unui deget si se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt.
Se coc in cuptorul preincalzit 10-15 minute, pana ce se rumnesec usor, la 180˚C.