Stroopwafel cu Ciocolată Neagră si Bezea

AutorDaniel Breda
DificultateÎncepător

Un desert pentru iubitorii de dulce, realizat in 10 minute.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire5 minuteTimp de preparare5 minuteTimp total10 minute

Ingrediente:

 8 stroopwafels (2 discuri de persoană)
 100 gr ciocolată neagră
 20 bucăți bezea moale

Mod de preparare:

1

Bezeaua moale se pune pe un bețișor și se prăjește deasupra aragazului până devine aurie.

2

Bezeaua coaptă se pune peste discul de stroopwafel după care se pune ciocolata neagră, un vârf se sare și se închide cu celălalt disc de stroopwafel, urmând să arate că un sandwich.

Ingrediente

 8 stroopwafels (2 discuri de persoană)
 100 gr ciocolată neagră
 20 bucăți bezea moale

Indicații

1

Bezeaua moale se pune pe un bețișor și se prăjește deasupra aragazului până devine aurie.

2

Bezeaua coaptă se pune peste discul de stroopwafel după care se pune ciocolata neagră, un vârf se sare și se închide cu celălalt disc de stroopwafel, urmând să arate că un sandwich.

Stroopwafel cu Ciocolată Neagră si Bezea