Dacă îți place gustul de avocado atunci aceste ștrudele sunt perfecte pentru micul dejun sau cină.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Avocado se taie în două, se scoate sâmburele, iar pulpa de fruct se scobește cu lingurița și se pune într-un bol.
Se adaugă usturoiul pisat, brânza de capră, se asezonează cu sare și piper.
Se mixează cu blenderul vertical, apoi se adaugă pieptul de pui afumat tăiat mărunt.
Se așează pe un șervet de bucătărie o foaie de plăcintă, se unge cu unt topit și se acoperă cu a doua foaie de plăcintă.
Se taie în 6 părți egale de formă dreptunghiulară.
Pe fiecare dreptunghi se pune câte o lingură de umplutură de avocado.
Se presară pe umplutură caș afumat ras. Capetele laterale se îndoaie peste umplutură, apoi se rulează. Se procedează la fel și cu celelalte două foi de plăcintă.
Se ung cu unt și se presară cu semințe de susan. Se coc în cuptor la 200˚C 20-25 de minute sau până când capătă o culoare aurie.
Ingrediente
Indicații
Avocado se taie în două, se scoate sâmburele, iar pulpa de fruct se scobește cu lingurița și se pune într-un bol.
Se adaugă usturoiul pisat, brânza de capră, se asezonează cu sare și piper.
Se mixează cu blenderul vertical, apoi se adaugă pieptul de pui afumat tăiat mărunt.
Se așează pe un șervet de bucătărie o foaie de plăcintă, se unge cu unt topit și se acoperă cu a doua foaie de plăcintă.
Se taie în 6 părți egale de formă dreptunghiulară.
Pe fiecare dreptunghi se pune câte o lingură de umplutură de avocado.
Se presară pe umplutură caș afumat ras. Capetele laterale se îndoaie peste umplutură, apoi se rulează. Se procedează la fel și cu celelalte două foi de plăcintă.
Se ung cu unt și se presară cu semințe de susan. Se coc în cuptor la 200˚C 20-25 de minute sau până când capătă o culoare aurie.