Sturion la cuptor pe pat de cartofi

AutorDacu
DificultateÎncepător

Nu l-am făcut forte sofisticat, că am vrut să văd ce gust are dat numa’ cu sare

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire30 minuteTimp de preparare30 minuteTimp total1 oră

Ingrediente:

 2 kg Sturion
 500 gr Cartofi
 sare

Mod de preparare:

1

Sturionul se spală bine şi se curăţă de maţe. Trunchiul se taie în 8 bucăți şi se sărează.

Cartofii, se dau pe răzătorea mare şi se pun la prăjit într-o tigaie mare sau, cum am făcut eu, în cratiţa de paella. După sunt făcuţi pe o parte se sărează şi ei şi se întorc cu partea făcut în sus.

Deasupra se aşază peştele şi se dă la cuptor, la 200° Celsius, 10 minute.

Ingrediente

 2 kg Sturion
 500 gr Cartofi
 sare

Indicații

1

Sturionul se spală bine şi se curăţă de maţe. Trunchiul se taie în 8 bucăți şi se sărează.

Cartofii, se dau pe răzătorea mare şi se pun la prăjit într-o tigaie mare sau, cum am făcut eu, în cratiţa de paella. După sunt făcuţi pe o parte se sărează şi ei şi se întorc cu partea făcut în sus.

Deasupra se aşază peştele şi se dă la cuptor, la 200° Celsius, 10 minute.

Note

Sturion la cuptor pe pat de cartofi