Nu l-am făcut forte sofisticat, că am vrut să văd ce gust are dat numa’ cu sare
Ingrediente:
Mod de preparare:
Sturionul se spală bine şi se curăţă de maţe. Trunchiul se taie în 8 bucăți şi se sărează.
Cartofii, se dau pe răzătorea mare şi se pun la prăjit într-o tigaie mare sau, cum am făcut eu, în cratiţa de paella. După sunt făcuţi pe o parte se sărează şi ei şi se întorc cu partea făcut în sus.
Deasupra se aşază peştele şi se dă la cuptor, la 200° Celsius, 10 minute.
Ingrediente
Indicații
Sturionul se spală bine şi se curăţă de maţe. Trunchiul se taie în 8 bucăți şi se sărează.
Cartofii, se dau pe răzătorea mare şi se pun la prăjit într-o tigaie mare sau, cum am făcut eu, în cratiţa de paella. După sunt făcuţi pe o parte se sărează şi ei şi se întorc cu partea făcut în sus.
Deasupra se aşază peştele şi se dă la cuptor, la 200° Celsius, 10 minute.