fbpx

Sturion la cuptor pe pat de cartofi

AvatarAutorDacu
DificultateÎncepător

Nu l-am făcut forte sofisticat, că am vrut să văd ce gust are dat numa’ cu sare

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare30 minsTimp de gătire / răcire30 minsTimp Total1 oră

Ingrediente:

 2 kg Sturion
 500 g Cartofi
 sare

Mod de preparare:

1

Sturionul se spală bine şi se curăţă de maţe. Trunchiul se taie în 8 bucăți şi se sărează.

Cartofii, se dau pe răzătorea mare şi se pun la prăjit într-o tigaie mare sau, cum am făcut eu, în cratiţa de paella. După sunt făcuţi pe o parte se sărează şi ei şi se întorc cu partea făcut în sus.

Deasupra se aşază peştele şi se dă la cuptor, la 200° Celsius, 10 minute.

Ingrediente

 2 kg Sturion
 500 g Cartofi
 sare

Direcții

1

Sturionul se spală bine şi se curăţă de maţe. Trunchiul se taie în 8 bucăți şi se sărează.

Cartofii, se dau pe răzătorea mare şi se pun la prăjit într-o tigaie mare sau, cum am făcut eu, în cratiţa de paella. După sunt făcuţi pe o parte se sărează şi ei şi se întorc cu partea făcut în sus.

Deasupra se aşază peştele şi se dă la cuptor, la 200° Celsius, 10 minute.

Sturion la cuptor pe pat de cartofi