Sufleu de brânză

Autoradelamarieta
DificultateÎncepător

Rapid, ușor, delicios.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare25 minuteTimp total35 minute

Ingrediente:

 4 oua
 50 ml lapte
 3 tbsp gris
 3 tbsp zahar
 50 gr unt
 10 gr unt
 400-500 g branza dulce
 1 oz vanilie
 1 esența de rom sau migdale
 1 coaja de lămâie

Mod de preparare:

1

Ouăle se separă, iar albușurile se bat spumă tare. Când încep să aibă o consistență mai solidă, se adaugă zahărul și se bat până se întăresc.

2

Restul ingredientelor se mixează bine.

3

Spuma de albuș de încorporează ușor în compoziția de brânză.

4

Se preîncălzește cuptorul la 180°C, eu am folosit treapta cu ventilator.

5

După ce amestecul este omogen, se pune în forme. Eu am folosit 2 mici ceramice și una mare, tot ceramică.

6

Se coace 25 minute la 180°C. Un desert aerat și delicios.

Ingrediente

 4 oua
 50 ml lapte
 3 tbsp gris
 3 tbsp zahar
 50 gr unt
 10 gr unt
 400-500 g branza dulce
 1 oz vanilie
 1 esența de rom sau migdale
 1 coaja de lămâie

Indicații

1

Ouăle se separă, iar albușurile se bat spumă tare. Când încep să aibă o consistență mai solidă, se adaugă zahărul și se bat până se întăresc.

2

Restul ingredientelor se mixează bine.

3

Spuma de albuș de încorporează ușor în compoziția de brânză.

4

Se preîncălzește cuptorul la 180°C, eu am folosit treapta cu ventilator.

5

După ce amestecul este omogen, se pune în forme. Eu am folosit 2 mici ceramice și una mare, tot ceramică.

6

Se coace 25 minute la 180°C. Un desert aerat și delicios.

Sufleu de brânză