fbpx

Sufleu cu dovleac

AutorHunger Management by LD
DificultateÎncepător

O reteta extrem de usoara cu o reusita garantata pentru un sufleu cu aroma de toamna - cu piure de dovleac.

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare15 minsTimp de gătire / răcire20 minsTimp Total35 mins

Ingrediente:

 3 Oua
 3 zahar
 60 g piure de dovleac
 2 amidon
 1 linguriță(e) scortisoara
 1 oz zahar vanilat
 1 oz zahar cu scortisoara
 1 praf de nucsoara
 1 praf de cuisoare macinate
 ½ linguriță(e) ghimbir
 1 linguri(ă) unt
 1 praf de sare

Mod de preparare:

1

Incepeti prin a incalzi cuptorul la 180 C.

2

Separati ouale si amestecati intr-un bol galbenusurile cu amidonul, condimentele, piure-ul de dovleac si zaharul.

3

Intr-un alt bol albusurile se bat bine cu sarea si apoi se adauga si zaharul vanilat. Albusurile ar trebui sa isi tina forma foarte bine inainte de a trece mai departe.

4

Albusurile se incorporeaza cu miscari usoare cu o spatula peste galbenusuri, pana cand nu se mai vad bucatele de albus.

5

Formele ramekin le ungem cu unt si le tapetam cu zaharul cu scortisoara.

6

Se imparte compozitia in 3 forme si se lasa la cuptor pentru 20 de minute.

7

Se servesc calde, de la cuptor, pudrate cu zahar si cu sos de vanilie.

Ingrediente

 3 Oua
 3 zahar
 60 g piure de dovleac
 2 amidon
 1 linguriță(e) scortisoara
 1 oz zahar vanilat
 1 oz zahar cu scortisoara
 1 praf de nucsoara
 1 praf de cuisoare macinate
 ½ linguriță(e) ghimbir
 1 linguri(ă) unt
 1 praf de sare

Direcții

1

Incepeti prin a incalzi cuptorul la 180 C.

2

Separati ouale si amestecati intr-un bol galbenusurile cu amidonul, condimentele, piure-ul de dovleac si zaharul.

3

Intr-un alt bol albusurile se bat bine cu sarea si apoi se adauga si zaharul vanilat. Albusurile ar trebui sa isi tina forma foarte bine inainte de a trece mai departe.

4

Albusurile se incorporeaza cu miscari usoare cu o spatula peste galbenusuri, pana cand nu se mai vad bucatele de albus.

5

Formele ramekin le ungem cu unt si le tapetam cu zaharul cu scortisoara.

6

Se imparte compozitia in 3 forme si se lasa la cuptor pentru 20 de minute.

7

Se servesc calde, de la cuptor, pudrate cu zahar si cu sos de vanilie.

Sufleu cu dovleac