Un desert cu un gust divin, care cucerește prin miezul cremos, înecat în ciocolată.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Încălziți cuptorul la 180˚ C. Puneți să se topească în bain-marie untul și ciocolata. Luați de pe foc și încorporați gălbenușurile și amidonul. Bateți albușurile spumă tare, încorporând puțin câte puțin zahărul pudră extrafin. Când albușurile sunt foarte tari, adăugați-le cu grijă în preparatul de mai sus.
Tapetați cu unt și făină forma pentru sufleu. Turnați aluatul în formă, băgați la cuptor și lăsați să se coacă timp de circa 30 de minute; sufleul trebuie să fie foarte bine crescut. Serviți imediat, înainte să se lase !
Serviți acest sufleu cu o cupă de înghețată de vanilie : amestecul cald-rece va face minuni !
Pentru o variantă individuală, repartizați aluatul în opt forme mici pentru sufleu și reduceți timpul de coacere la 15 minute.
Ingrediente
Indicații
Încălziți cuptorul la 180˚ C. Puneți să se topească în bain-marie untul și ciocolata. Luați de pe foc și încorporați gălbenușurile și amidonul. Bateți albușurile spumă tare, încorporând puțin câte puțin zahărul pudră extrafin. Când albușurile sunt foarte tari, adăugați-le cu grijă în preparatul de mai sus.
Tapetați cu unt și făină forma pentru sufleu. Turnați aluatul în formă, băgați la cuptor și lăsați să se coacă timp de circa 30 de minute; sufleul trebuie să fie foarte bine crescut. Serviți imediat, înainte să se lase !
Serviți acest sufleu cu o cupă de înghețată de vanilie : amestecul cald-rece va face minuni !
Pentru o variantă individuală, repartizați aluatul în opt forme mici pentru sufleu și reduceți timpul de coacere la 15 minute.