Cine aude de sufleu cred că se gândeşte la o reţetă complicată, greu de făcut. Io vă propun un sufleu gustos şi forte rapid de preparat la micu’ dejun ori la cină ori pur şi simplu că vreţi altceva.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Într-un bol mare se mestecă laptele cu făina, gălbenuşurile, sare şi piper, apoi se adaugă brânza dată pe răzatorea mică. Albuşurile se bat spumă şi se bagă în compoziţia de mai sus. Totul se pune într-un vas rezistent la căldură, uns în prealabil cu puţin unt. Se dă la cuptor la 200 de grade, timp de 15 minute, apoi încă un sfert de ora la 150 de grade. Înainte de a servi lăsaţi 10 minute să se odihnească, să nu curgă brânza.
Mai simplu de-atât nu se pote. Puteţi adăuga la sufleu şi şuncă tăietă cubuleţe şi prăjită dar eu am vrut să simt numai aroma de caşcaval.
Ingrediente
Indicații
Într-un bol mare se mestecă laptele cu făina, gălbenuşurile, sare şi piper, apoi se adaugă brânza dată pe răzatorea mică. Albuşurile se bat spumă şi se bagă în compoziţia de mai sus. Totul se pune într-un vas rezistent la căldură, uns în prealabil cu puţin unt. Se dă la cuptor la 200 de grade, timp de 15 minute, apoi încă un sfert de ora la 150 de grade. Înainte de a servi lăsaţi 10 minute să se odihnească, să nu curgă brânza.
Mai simplu de-atât nu se pote. Puteţi adăuga la sufleu şi şuncă tăietă cubuleţe şi prăjită dar eu am vrut să simt numai aroma de caşcaval.