Supa crema de ardei copt cu bacon si mozzarella

AutorEdvin
DificultateIntermediar

Daca iti place ardeiul copt, sigur te vei indragosti de aceasta supa!

ShareSalvează
Randamente1 porțieTimp de pregătire30 minuteTimp de preparare1 orăTimp total1 oră 30 minute

Ingrediente:

 2 kg Ardei kapia
 100 gr usturoi
 300 gr ceapa galbena
 140 gr unt
 250 gr cartofi albi
 50 gr pasta de rosii
 2 morcovi
 sare si piper dupa gust
 100 gr branza mozzarella
 100 gr bacon

Mod de preparare:

1

Coacem ardeii si ii curatam de seminte si coaja.

2

Curatam usturoiul si ceapa.

3

Incingem o cratita in care punem 120 gr de unt, ceapa, uturoiul, putina sare si le calim bine la foc mic pana se caramelizeaza usor.

4

Adaugam ardeii kapia taiati bucati mari, cartofii si mai calim pentru 10-15 minute pana cand cartoful este aproape fiert.

5

Punem 2,5 l de apa, pasta de tomate si fierbem pana cand legumele s-au inmuiat bine. Dam gust cu piper si sare.

6

Punem totul intr-un blender si mixam pana cand obtinem o crema fina si omogena.

7

Tragem in 20 de gr de unt bacon-ul pana cand se rumeneste putin.

8

Turnam supa in boluri, servim cu bacon, mozzarella si paine prajita.

Ingrediente

 2 kg Ardei kapia
 100 gr usturoi
 300 gr ceapa galbena
 140 gr unt
 250 gr cartofi albi
 50 gr pasta de rosii
 2 morcovi
 sare si piper dupa gust
 100 gr branza mozzarella
 100 gr bacon

Indicații

1

Coacem ardeii si ii curatam de seminte si coaja.

2

Curatam usturoiul si ceapa.

3

Incingem o cratita in care punem 120 gr de unt, ceapa, uturoiul, putina sare si le calim bine la foc mic pana se caramelizeaza usor.

4

Adaugam ardeii kapia taiati bucati mari, cartofii si mai calim pentru 10-15 minute pana cand cartoful este aproape fiert.

5

Punem 2,5 l de apa, pasta de tomate si fierbem pana cand legumele s-au inmuiat bine. Dam gust cu piper si sare.

6

Punem totul intr-un blender si mixam pana cand obtinem o crema fina si omogena.

7

Tragem in 20 de gr de unt bacon-ul pana cand se rumeneste putin.

8

Turnam supa in boluri, servim cu bacon, mozzarella si paine prajita.

Supa crema de ardei copt cu bacon si mozzarella