Asta îi una din supele preferate de nemţi. Nu ştiu dacă îi tradiţională de aici, dar numai în Germania am văzut să bage în supa de cartofi un pic de cârnaţ prăjit.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Cartofii, morcovii şi ceapa se taie în bucăţi potrivite şi se pun la fiert în apă cât să-i acopere cu două degete. După ce s-au inmuiat bine, se bagă mixerul şi se face un terci omogen. Se sărează, se pune tarhonul şi frişca şi se mai lasă să fiarba cam 5 minute.
Cârnaţul se prăjeşte, se taie felii şi se pune în farfuria de supa.
Ingrediente
Indicații
Cartofii, morcovii şi ceapa se taie în bucăţi potrivite şi se pun la fiert în apă cât să-i acopere cu două degete. După ce s-au inmuiat bine, se bagă mixerul şi se face un terci omogen. Se sărează, se pune tarhonul şi frişca şi se mai lasă să fiarba cam 5 minute.
Cârnaţul se prăjeşte, se taie felii şi se pune în farfuria de supa.